Interiér chalupy Novohradsko

Interiér chalupy Novohradsko

Chalupa je nečekaně rozlehlá, zvenku vypadá menší než je uvnitř :-). V přízemí se nachází zatahovatelná veranda s kamny, kde se odehrává většina letního života,  garáž s veškerým zahradním zázemím, spodní obývákjídelna se 16 místy u stolu, spodní ložnicesklep se stálou teplotou, kuchyně s veškerým vybavením (mj. myčka, velká americká lednice, sporák s troubou, kuchyňský robot, kávovar Dolce gusto - vemte si kapsle), WCkoupelna2 sprchy v místnosti se saunou a technická místnost se 2 bojlery. V patře jsou potom 3 ložnicehorní obývák a WC s umyvadlem.

 
Celkem je v horních ložnicích 11 stálých postelí, v horním průchozím obýváku je rozkládací pohovka (další 2 místa na spaní) a v případě potřeby je možné instalovat další postele a rozmístit plnohodnotné matrace. Spodní ložnice je díky poloze chladnější a je v ní manželská postel a rozkládací pohovka, celkem 3 místa.

V chalupě je zaveden internet (poskytovatel Starnet) s celkem 3 sítěmi Wi-Fi. Je nutné jít s dobou.

Pro hosty je na vyžádání přístupná sauna (prostěradla, olej v ceně, hradí se spotřebovaná energie).

Voda z obecního vodovodu je pitná.

Další zázemí interiér: 2x TV, DVD a CD přehrávač (možno si přivézt vlastní DVD nebo USB s filmy), přímotopy, stolní hry, karty, mapy okolí.

V současné době (duben 2021) v chalupě není pračka, její nákup je v plánu.

 

Fotogalerie

Ložnice III.
Ložnice III. - dětská postýlka
Ložnice I.
Kuchyňka
Lednice
Toaleta
Sauna
Společenská místnost, jídelna
Ložnice II.
Obývací pokoj s kachlovými kamny
Ložnice I.
Veranda s nadílkou
Veranda
Veranda se zahradou
Pohled z okna (směr Kondračská hora)