Pronájmy 2023

Pronájmy 2023

Je listopad 2022 a my se rozhodli, že i příští rok v omezené míře a s pozměněnými podmínkami pronajmeme naší chalupu, kterou jinak celoročně využíváme pro vlastní rekreaci (a práci). Už se těšíme, až na uvítanou rozvineme transparent ”Vítáme vás v Kondrači”.

Jedna fotka dokáže víc než odstavce textu, proto jsme do jednotlivých sekcí doplnili spousty fotek, které podtrhují to, co na naší chalupě a blízkém okolí máme rádi. Téměř všechna zachycená místa se nachází v okruhu 30 km od Kondrače, takže se na ně dá snadno dojít, dojet na kole nebo přiblížit autem. Ať je to ještě ČR nebo už Rakousko. Novohradsko to jsou pro nás kopce hned za chalupou vpravo a rovina směrem na Třeboň od chalupy vlevo. Na kole s dětmi nebo na pohodu se vyráží doleva, najezdit výškové metry opačným směrem. Jsou to také rybníky, lesy bez velkého hemžení výletníků, louky a pastviny s kravkami, plantáže borůvek a plné nůše hub, když to vypukne. Vzhledem k počtu lidí v okolí je jen tak nikdo nevysbírá. A do prvního lesa je to ze zahrady 10 metrů.

I zázemí chalupy s doporučenou kapacitou do 12 lidí průběžně vylepšujeme. V poslední době přibyla lednice s XXL kapacitou, izolace do jedné z ložnic, aby tam v létě nebylo vedro a v zimě neutíkalo teplo. Nedávno jsme pořídili venkovní polohovatelný basketový koš, který doplnil již tradiční sportovní zázemí badmintonového kurtu a trampolíny na zahradě. Již pár let nám dělá radost pec na pizzu, díky které si můžeme připomenout naší milovanou Itálii vždy, když na ní dostaneme chuť. A jak se jednou pec roztopí, tak to lítá. Když v létě přijdou chladnější dny, zatáhne se plachta na verandě a pak se tam dá sedět dlouho do noci.

V sekci Rezervace budeme postupně ubírat již obsazené termíny a jakmile si vyjasníme vlastní plány na léto 23, umístíme do kalendáře možnosti pronájmu. Jestli jste v tomhle kraji ještě nebyli a nevyzkoušeli si udělat vlastní pizzu podle prověřeného receptu, dorazte. Recept a tu správnou mouku pro vás máme. Těšíme se na vás!

 

Fotogalerie

Zahrada - Chalupa Novohradsko
Ložnice I.
Zahrada
Zahrada - Chalupa Novohradsko
Obývací pokoj s kachlovými kamny
Zahrada - Chalupa Novohradsko
Zahrada - Chalupa Novohradsko
Ložnice I.
Zahrada - Chalupa Novohradsko
Houby za chalupou
Dary zahrady
Bylinky a levandule
Hortenzie
Dům a zahrada
Trampolína
Pizza v peci
Pizza domácí